Samenwerken werkt!

Partners

De Winning groep bestaat uit 4 vzw's - De Winning Maatwerk, De Winning Werkervarig, De Winning Lokale Diensten en De Winning Opleiding en Begeleiding -  en 4 cvba's - Talea, De Winning Bovy, De Winning Het Vinne en De Winning Martenshof. De Winning groep kan haar missie realiseren dankzij de steun van en/of partnerschap met Europa (ESF), de Vlaamse Gemeenschap, Provincie Limburg, Provincie Vlaams-Brabant, CERA, Broeders van Liefde, O.C. Sint-Ferdinand, Centrum Duurzaam Groen, Herwin, Provinciaal Steunpunt Arbeidszorg, GTB, Jobkanaal, VDAB, Vzw Boskat, Vzw Arbeidskansen, Bosgroepen, Vzw Azertie, Vzw Sterpunt Inclusief Ondernemen, emino en vele anderen.

     

                        

                            

  

Sinds 1 januari 2018 bundelen De Winning Opleiding en Begeleiding, De Ploeg, De Poort, Jobcentrum en Job-Link krachten én expertise in een nieuwe organisatie: emino.

Emino is voor bedrijven, werknemers en werkzoekenden dé referentie in Vlaanderen en Brussel wat betreft coaching & ondersteuning op vlak arbeidsbeperking en gezondheidsproblemen in combinatie met werk.

Lees er alles over op www.emino.be