Nieuws


Opendeurweekend Campus Sint-Ferdinand - zaterdag 22 en zondag 23 april

Het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 april zetten we de deuren van Campus Sint-Ferdinand in Lummen wagenwijd open voor het grote publiek. Dit gratis (!) evenement van De Winning en O.C. Sint-Ferdinand (Multifunctioneel Centrum – Volwassenenwerking – Lagere School De Blinker – Secundaire Scholen) wil je absoluut niet missen, want er is genoeg te beleven voor jong en oud.


 

Verder lezen


Boek'n Vinyl beurs | domein Bovy Heusden-Zolder

Ben je door je boekencollectie heen? Wil je graag je platencollectie aanvullen? Zak dan elke derde zondag van de maand (van april tot en met oktober) tussen 10 en 17 uur af naar het binnenplein op Domein Bovy.

Verder lezen


De Winning zet diversiteit in de kijker met unieke samenwerking Catering van Duizend-en-een-nacht

Januari staat traditiegetrouw gelijk aan nieuwjaarsfeestjes! De (h)eerlijke keuken van de KarWij smaakmakers van De Winning is altijd een topper op feestjes, recepties en andere cateringevenementen. Maar de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Heusden-Zolder had veel meer in petto. De Winning sloeg de handen in elkaar met lokale Turkse verenigingen: The Voice of Art en de Vrouwenwerking Diyanet.
#dewinning #inclusievesamenleving #sociaalondernemen #karwij #vanzaadjetotbord #vanhtotz #dankjewel

Verder lezen


bistro de borre: meer dan een unieke samenwerking

Samenwerken is de manier om de complexe uitdagingen van de toekomst aan te pakken! Dat doen we met deze unieke coöperatie tussen De Winning, gemeente Bierbeek en Zorggroep Sint-Kamillus.

#dewinning #bistrodeborre #gemeentebierbeek #zorggroepsintkamillus #duurzaamhorecaconcept #kansengeven #tewerkstelling #karwij #vanzaadjetotbord #korteketen

Verder lezen


De Winning behaalt internationaal kwaliteitslabel EFQM!

3 sterren⭐⭐⭐! De Winning behaalt internationaal kwaliteitslabel EFQM! Trots, supertrots zijn wij op elke medewerker van De Winning. Het is dankzij hen dat we er in geslaagd zijn om dit kwaliteitslabel te behalen. 

#EFQM #kwaliteitslabel #dewinning #recognisedforexcellence #bbest

Verder lezen


Onze stoere reuzen aan het werk ..

Een terugblik op Dag van het Trekpaard in Diest door Ikwashier.live ...Prachtig om te zien ...
https://youtu.be/qjzOVOyZJmQ
#dewinning #duurzaambosbeheer #cultuureelerfgoed #trekpaarden
 
 
 

Verder lezen


Kansen grijpen en groeien ...

Een krant over mensen die kansen grijpen en groeien? Over de eerlijke producten die ze met hart en ziel maken? Dat moet de KarWijkrant zijn. Ook dit derde nummer staat bol van de boeiende verhalen uit onze coulissen.
 

Verder lezen


Sociale economie: hoe werkt dit juist?

Benieuwd naar de werking en meerwaarde van de sociale economie?
De werking en meerwaarde van de sociale economie in het algemeen en de maatwerkbedrijven in het bijzonder toegelicht in een eenvoudig en duidelijk filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=Ag7Haz5oqek

Verder lezen


Groeien met De Winning

In tijden van ‘social distancing’ halen we de banden dichter aan door ons motto –  ‘kracht van sociaal ondernemen’ – euh… kracht bij te zetten. De KarWij-krant, die de boeiende verhalen brengt achter de schermen van onze sociaal inclusieve onderneming, verschijnt voor het eerst als digitaal magazine. Niet omdat De Winning papier de rug toekeert, verre van, maar omdat goed nieuws niet moet wachten, en zeker niet nu daar zoveel behoefte aan is.

Verder lezen


"Wendbaarheid zit in de genen van onze organisatie" ... Onze kijk op #sociaalondernemerschap #dewinning #talea

Lees het volledige artikel hier

© Sociaal.Net / Lisa Develtere