Nieuws


KamerPlantenAsiel t.v.v. het goede doel

Zondag 18 september zet De Winning, samen met Talea en Centrum Duurzaam Groen de deuren van de vestiging in Genk (Troisdorflaan 19) open en kan je plantjes die wij nu al met heel veel liefde en zorg omringen een tweede thuis geven! Ook potten, stekjes en macrame sleutelhangers zijn verkrijgbaar.
 

Verder lezen


bistro de borre: meer dan een unieke samenwerking

Samenwerken is de manier om de complexe uitdagingen van de toekomst aan te pakken! Dat doen we met deze unieke coöperatie tussen De Winning, gemeente Bierbeek en Zorggroep Sint-Kamillus.

#dewinning #bistrodeborre #gemeentebierbeek #zorggroepsintkamillus #duurzaamhorecaconcept #kansengeven #tewerkstelling #karwij #vanzaadjetotbord #korteketen

Verder lezen


Boek'n Vinyl beurs | domein Bovy Heusden-Zolder

Ben je door je boekencollectie heen? Wil je graag je platencollectie aanvullen? Of heb je gewoon zin in een gezellige middag? Kom kopen of verkopen tijdens de boeken en vinylbeurs op het binnenplein van Domein Bovy (Galgeneinde 22, 3550 Heusden-Zolder). 

Verder lezen


De Winning behaalt internationaal kwaliteitslabel EFQM!

3 sterren⭐⭐⭐! De Winning behaalt internationaal kwaliteitslabel EFQM! Trots, supertrots zijn wij op elke medewerker van De Winning. Het is dankzij hen dat we er in geslaagd zijn om dit kwaliteitslabel te behalen. 

#EFQM #kwaliteitslabel #dewinning #recognisedforexcellence #bbest

Verder lezen


Onze stoere reuzen aan het werk ..

Een terugblik op Dag van het Trekpaard in Diest door Ikwashier.live ...Prachtig om te zien ...
https://youtu.be/qjzOVOyZJmQ
#dewinning #duurzaambosbeheer #cultuureelerfgoed #trekpaarden
 
 
 

Verder lezen


Kansen grijpen en groeien ...

Een krant over mensen die kansen grijpen en groeien? Over de eerlijke producten die ze met hart en ziel maken? Dat moet de KarWijkrant zijn. Ook dit derde nummer staat bol van de boeiende verhalen uit onze coulissen.
 

Verder lezen


Sociale economie: hoe werkt dit juist?

Benieuwd naar de werking en meerwaarde van de sociale economie?
De werking en meerwaarde van de sociale economie in het algemeen en de maatwerkbedrijven in het bijzonder toegelicht in een eenvoudig en duidelijk filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=Ag7Haz5oqek

Verder lezen


Groeien met De Winning

In tijden van ‘social distancing’ halen we de banden dichter aan door ons motto –  ‘kracht van sociaal ondernemen’ – euh… kracht bij te zetten. De KarWij-krant, die de boeiende verhalen brengt achter de schermen van onze sociaal inclusieve onderneming, verschijnt voor het eerst als digitaal magazine. Niet omdat De Winning papier de rug toekeert, verre van, maar omdat goed nieuws niet moet wachten, en zeker niet nu daar zoveel behoefte aan is.

Verder lezen


"Wendbaarheid zit in de genen van onze organisatie" ... Onze kijk op #sociaalondernemerschap #dewinning #talea

Lees het volledige artikel hier

© Sociaal.Net / Lisa Develtere