Nieuws


Kruidig Bovy | zondag 11 juni

Kom op zondag 11 juni naar de opening van Parken met Smaak op Domein Bovy .

Tijdens het openingsevent 'Kruidig Bovy' kan je begeleide wildplukwandelingen maken, workshops eigen EHBO-kruidenzalf volgen, een bezoekje brengen aan de gezellige ‘Gekruide Markt’ en in onze Bistro Bovy kan je genieten van een lekkere lunch. Daarnaast zijn er nog tal van randactiviteiten voor het hele gezin! 🌿🚶🍽️

Kijk voor het volledige programma en alle info op https://www.visitheusden-zolder.be/activiteiten/detail/1086/kruidig-bovy
Inschrijven kan tot 7 juni 2023.

Verder lezen


Fiets met ons mee op zondag 11 juni! Zorgfietsroute Bierbeek

Fiets mee met de zorgfietsroute

Op zondag 11 juni om 11 u wordt er een nieuwe fietsroute ingehuldigd: de zorgfietsroute. Deze zorgfietsroute is een samenwerking tussen een aantal zorginstellingen en sociale initiatieven van de gemeente Bierbeek. 

Verder lezen


Boek'n Vinyl beurs | domein Bovy Heusden-Zolder

Ben je door je boekencollectie heen? Wil je graag je platencollectie aanvullen? Zak dan elke derde zondag van de maand (van april tot en met oktober) tussen 10 en 17 uur af naar het binnenplein op Domein Bovy.

Verder lezen


De Winning behaalt internationaal kwaliteitslabel EFQM!

3 sterren⭐⭐⭐! De Winning behaalt internationaal kwaliteitslabel EFQM! Trots, supertrots zijn wij op elke medewerker van De Winning. Het is dankzij hen dat we er in geslaagd zijn om dit kwaliteitslabel te behalen. 

#EFQM #kwaliteitslabel #dewinning #recognisedforexcellence #bbest

Verder lezen


Sociale economie: hoe werkt dit juist?

Benieuwd naar de werking en meerwaarde van de sociale economie?
De werking en meerwaarde van de sociale economie in het algemeen en de maatwerkbedrijven in het bijzonder toegelicht in een eenvoudig en duidelijk filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=Ag7Haz5oqek

Verder lezen