Over ons

De Winning is een sociaal inclusieve onderneming die werkt aan een arbeidsmarkt waar plaats is voor iedereen.

Personen die niet (of niet meteen) aan de slag kunnen op de reguliere arbeidsmarkt, helpen wij hun arbeidskansen te ontdekken en ontwikkelen. Dat doen we via begeleiding, opleiding, werkervaring en bemiddeling, zodat een duurzame tewerkstelling mogelijk wordt.

De Winning beschikt hiervoor enerzijds over een eigen werkvloer. Anderzijds zijn wij voor bedrijven, via onze partnerorganisatie emino, een ondersteuning in hun zoektocht naar deskundige medewerkers en verzorgen wij een kwaliteitsvolle begeleiding van personen met een arbeidsbeperking op hun werkvloer. De organisatie stelt ongeveer 350 contractuele medewerkers, 40 arbeidszorgmedewerkers en 100 personen in opleidingstrajecten tewerk.

“SOCIAAL ONDERNEMERSCHAP IN
EEN COMPLEXE MAATSCHAPPIJ,
EEN UITDAGING!”
Filip Vanlommel, directeur De Winning

Bij onze activiteiten en dienstverlening spitsen wij ons toe op de domeinen: natuur- en groenbeheer, biologische land- en tuinbouw, voeding en distributie en horeca.

Onder het merk KarWij communiceren we over alle diensten en producten van De Winning groep die met voeding te maken hebben. KarWij produceert voeding op een duurzame, eerlijke, integere en gezonde manier. De producten uit onze keten bieden we aan in ons eigen ecosysteem van winkels en horeca. Zo slagen we erin om voeding van het zaadje in de grond tot je bord op de tafel te brengen. Daarbij laten we niet alleen groenten, fruit en vee groeien. Maar ook mensen. KarWij werkt met mannen en vrouwen die net zo hard willen groeien als de groenten in onze biotuin.

Een korte voorstelling van onze activiteiten ...