Nieuws


De Winning behaalt internationaal kwaliteitslabel EFQM!

3 sterren⭐⭐⭐! De Winning behaalt internationaal kwaliteitslabel EFQM! Trots, supertrots zijn wij op elke medewerker van De Winning. Het is dankzij hen dat we er in geslaagd zijn om dit kwaliteitslabel te behalen. 

#EFQM #kwaliteitslabel #dewinning #recognisedforexcellence #bbest

Verder lezen


WIJ DOEN MEE! #dagvandelandbouw

Houd ZONDAG 19 SEPTEMBER 2021 alvast vrij in uw agenda want wij doen mee aan Dag van de Landbouw 2021!!
Die dag nemen we je mee in ons KarWij-verhaal van 'zaadje tot op je bord' waarbij de productie van lokale voeding en korte keten centraal staat.
 

Verder lezen


Boek'n Vinyl beurs | domein Bovy Heusden-Zolder

Ben je door je boekencollectie heen? Wil je graag je platencollectie aanvullen? Of heb je gewoon zin in een gezellige middag? Kom op 11 september en/of 9 oktober tussen 12 en 18 uur naar de boeken en vinylbeurs op Domein Bovy.


 

Verder lezen


Duurzaamheidsverslag 2020.

Voor De Winning was 2020, net zoals voor vele andere bedrijven, meer dan ooit een uitdagend jaar. Een jaar waarin een microscopisch klein beestje heeft aangetoond dat de wereld uit balans is. We moesten een evenwicht vinden tussen de belangen van de klant, de maatschappij, de organisatie en onze medewerkers. Daar zijn we samen goed in geslaagd.

Verder lezen


Onze stoere reuzen aan het werk ..

Een terugblik op Dag van het Trekpaard in Diest door Ikwashier.live ...Prachtig om te zien ...
https://youtu.be/qjzOVOyZJmQ
#dewinning #duurzaambosbeheer #cultuureelerfgoed #trekpaarden
 
 
 

Verder lezen


Kansen grijpen en groeien ...

Een krant over mensen die kansen grijpen en groeien? Over de eerlijke producten die ze met hart en ziel maken? Dat moet de KarWijkrant zijn. Ook dit derde nummer staat bol van de boeiende verhalen uit onze coulissen.
 

Verder lezen


Sociale economie: hoe werkt dit juist?

Benieuwd naar de werking en meerwaarde van de sociale economie?
De werking en meerwaarde van de sociale economie in het algemeen en de maatwerkbedrijven in het bijzonder toegelicht in een eenvoudig en duidelijk filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=Ag7Haz5oqek

Verder lezen


Groeien met De Winning

In tijden van ‘social distancing’ halen we de banden dichter aan door ons motto –  ‘kracht van sociaal ondernemen’ – euh… kracht bij te zetten. De KarWij-krant, die de boeiende verhalen brengt achter de schermen van onze sociaal inclusieve onderneming, verschijnt voor het eerst als digitaal magazine. Niet omdat De Winning papier de rug toekeert, verre van, maar omdat goed nieuws niet moet wachten, en zeker niet nu daar zoveel behoefte aan is.

Verder lezen


#dankjewel

Dank je wel aan iedereen voor het vertrouwen en het begrip! Samen komen we hier sterker uit. #samentegencorona #samensterk


"Wendbaarheid zit in de genen van onze organisatie" ... Onze kijk op #sociaalondernemerschap #dewinning #talea

Lees het volledige artikel hier

© Sociaal.Net / Lisa Develtere