Nieuws


Thuis op restaurant dankzij onze heerlijke afhaalmaaltijden!

Onze horecazaken, Bistro Bovy, Bistro Martenshof, Bistro Het Vinne en Eetkafee De Winning hebben hun deuren opnieuw tijdelijk moeten sluiten door de corona epidemie! Maar we blijven uiteraard niet bij de pakken zitten. De Winning gaat mee met de flow van afhaalmaaltijden en takeaway! Hieronder kan je ons KarWij aanbod voor de komende weken terugvinden. Loopt het water je al in de mond, bestel dan nu!

Verder lezen


CORONA update | 19 oktober 2020

Lieve klanten, het coronavirus gooit opnieuw roet in het eten.

Wij zijn daardoor genoodzaakt de deuren van onze horecazaken Eetkafee De Winning, Bistro Bovy, Bistro Het Vinne en Bistro martenshof opnieuw te sluiten vanaf maandag 19 oktober en dit voor een periode van 4 weken.

Verder lezen


Onze stoere reuzen aan het werk ..

Een terugblik op Dag van het Trekpaard in Diest door Ikwashier.live ...Prachtig om te zien ...
https://youtu.be/qjzOVOyZJmQ
#dewinning #duurzaambosbeheer #cultuureelerfgoed #trekpaarden
 
 
 

Verder lezen


Kansen grijpen en groeien ...

Een krant over mensen die kansen grijpen en groeien? Over de eerlijke producten die ze met hart en ziel maken? Dat moet de KarWijkrant zijn. Ook dit derde nummer staat bol van de boeiende verhalen uit onze coulissen.
 

Verder lezen


Sociale economie: hoe werkt dit juist?

Benieuwd naar de werking en meerwaarde van de sociale economie?
De werking en meerwaarde van de sociale economie in het algemeen en de maatwerkbedrijven in het bijzonder toegelicht in een eenvoudig en duidelijk filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=Ag7Haz5oqek

Verder lezen


Groeien met De Winning

In tijden van ‘social distancing’ halen we de banden dichter aan door ons motto –  ‘kracht van sociaal ondernemen’ – euh… kracht bij te zetten. De KarWij-krant, die de boeiende verhalen brengt achter de schermen van onze sociaal inclusieve onderneming, verschijnt voor het eerst als digitaal magazine. Niet omdat De Winning papier de rug toekeert, verre van, maar omdat goed nieuws niet moet wachten, en zeker niet nu daar zoveel behoefte aan is.

Verder lezen


#CORONA UPDATE 20 april 2020

Beste partner, klant, leverancier, …

Hopelijk gaat nog steeds alles goed met jou, je familie, je medewerkers,  je collega's ... en kan je, in deze bizarre tijden, toch een beetje genieten van de zon, die alleszins haar best doet om van de partij te zijn.

Verder lezen


#dankjewel

Dank je wel aan iedereen voor het vertrouwen en het begrip! Samen komen we hier sterker uit. #samentegencorona #samensterk


#CORONA UPDATE 4 april 2020

Beste partner, klant, leverancier, …

We hopen dat u, uw familie, vrienden en collega's allen in goede gezondheid verkeren. Het hoeft niet meer gezegd, dit blijft de absolute topprioriteit.

Verder lezen


#CORONA UPDATE


Het coronavirus heeft iedereen in zijn ban. In de eerste plaats zijn wij bezorgd over de gezondheid van al onze medewerkers en hun familie. Na overleg hebben wij dan ook beslist om een aantal van onze activiteiten stop te zetten. Onze horecazaken Bistro Bovy, Bistro Het Vinne, Bistro martenshof en Eetkafee De Winning waren reeds gesloten sinds vorige week vrijdagnacht.

Vanaf vandaag zijn ook al onze activiteiten voor natuur & groen geschorst tot en met 19 april.

Onze boerderij en landbouw afdeling draaien op een minimumbezetting. Voor de Voedselteams Vlaams-Brabant werken we verder om onze heerlijke producten aan te leveren. #korteketen #boerentrots #karwij #vanzaadjetotopjebord

Bij onze warme Bakkerij ComPani in Houthalen-Helchteren kan je nog steeds terecht voor je dagelijks brood. ComPani is open van 8 tot 13 uur. #korteketen #dagelijksbrood #karwij #vanzaadjetotopjebord

Wij evalueren de situatie van dag tot dag en hervatten de activiteiten van zodra de omstandigheden verbeteren. Op dit moment verwachten we terug op te starten op maandag 20 april. Voor al onze klanten blijven we wel bereikbaar via de gekende kanalen en contactpersonen.

Draag zorg voor jezelf, je naasten en zij die het nodig hebben. Samen komen we eruit. #samentegencorona