CERA project | afvulmachine productiekeuken
Onze voedingsafdeling produceert voeding op een duurzame, eerlijke, integere en gezonde manier. In de productiekeuken worden de producten van onze boerderij (melk, groenten, fruit, vlees...) verwerkt worden tot bereide gerechten zoals ijs, chocomousse, rijstpap, spaghettisaus, videe, stoofvlees, ...
In deze keuken voeren onze arbeidszorgmedewerkers aanvullende, ondersteunende activiteiten uit. Dankzij de financiële hulp van Cera konden wij een afvulmachine aankopen. Die zorgt ervoor dat onze smaakmakers ergonomischer kunnen werken, de kans op ongevallen verkleint, en ze aan efficiëntie winnen. Door onze medewerkers actief te betrekken in onze productiekeuken, zijn ze sociaal actief en maken ze enthousiast deel uit van onze werking.
Wij laten dus niet alleen groenten, fruit en vee op onze boerderij groeien. Maar ook onze mensen. En dat is onze grootste realisatie.