Nieuws


KarWijkrant zomereditie

We zijn er trots op, op deze allereerste editie van onze KarWijkrant.

Je leest in deze krant alles over ons eigen merk KarWij, en vooral over de mensen die zich elke dag opnieuw inzetten voor al die lekkere producten. Dat begint met het melken van de koeien, het telen van de groentjes, het bakken van de koekjes en draaien van het ijs, tot het lachende gezicht achter de toonbank van de winkel of de bistro.

Verder lezen


PIMP JE KANTOOR OF HUIS MET ONZE KAMERPLANTEN t.v.v. #dewarmsteweek

KAMERPLANTENASIEL | Dankzij jullie massale reactie op onze oproep om plantenstekjes binnen te brengen, hebben wij nog een hele hoop kamerplanten die NOG een tweede thuis zoeken. Kan je kantoor wat groen gebruiken of wil je je interieur nog wat pimpen? Kom langs in onze estiging in Genk en kies! Naast planten verkopen we ook bijenhotels en zweedse fakkels! Dit alles in het kader van de Warmste Week en ten voordele van Tele-Onthaal en Beestig Wijs

 #WarmsteWeek#MusicForLife #CentrumDuurzaamGroen #DeWinning #Talea#TeleOnthaal #BeestWijs

 

 

De Winning en Talea ambassadeur Sign for my future

Wij zetten onze schouders onder de breedste coalitie ooit van jongeren, bedrijfsleiders, middenveldorganisaties, de media en de academische wereld 'Sign for my future'. 
Teken jij mee voor onze toekomst? 

 

Verder lezen


Talea behaalt diversiteitsdiploma via Interregproject 2B Connect

Steeds meer bedrijven kiezen bewust voor meer natuur op het bedrijfsterrein. Omdat ze maatschappelijk verantwoord willen ondernemen, maar ook omdat meer biodiversiteit kan leiden tot minder ziekteverzuim, een aangenamere werkplek en lagere onderhoudskosten. Een biodivers ingericht en beheerd bedrijventerrein biedt heel wat voordelen. Vaak ontbreekt bij bedrijven echter de kennis en ondersteuning om die te benutten. Voortaan kan u zich laten bijstaan door onze biodiversiteitsadviseur An Berden. 

 

 

 

 

Verder lezen


Kinderen helpen mee biodiversiteit te verbeteren op industrieterrein in Beringen

30.000 bloembollen voor meer groen! Kinderen van basisschool De Berk helpen mee aan biodiversiteit op industrieterreinen De Weven in Beringen! Een inspiratievoorbeeld voor andere bedrijven.

Verder lezen


Jan Bijnens, verantwoordelijke duurzame horeca bij De Winning, aan het woord in Dichtbij Magazine ... 'Het is tijd om te beseffen dat we sommige dingen als mensheid veel beter kunnen aanpakken.'

Lees het volledige artikel