Nieuws


Kansen grijpen en groeien ...

Een krant over mensen die kansen grijpen en groeien? Over de eerlijke producten die ze met hart en ziel maken? Dat moet de KarWijkrant zijn. Ook dit derde nummer staat bol van de boeiende verhalen uit onze coulissen.
 

Verder lezen


Sociale economie: hoe werkt dit juist?

Benieuwd naar de werking en meerwaarde van de sociale economie?
De werking en meerwaarde van de sociale economie in het algemeen en de maatwerkbedrijven in het bijzonder toegelicht in een eenvoudig en duidelijk filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=Ag7Haz5oqek

Verder lezen


Groeien met De Winning

In tijden van ‘social distancing’ halen we de banden dichter aan door ons motto –  ‘kracht van sociaal ondernemen’ – euh… kracht bij te zetten. De KarWij-krant, die de boeiende verhalen brengt achter de schermen van onze sociaal inclusieve onderneming, verschijnt voor het eerst als digitaal magazine. Niet omdat De Winning papier de rug toekeert, verre van, maar omdat goed nieuws niet moet wachten, en zeker niet nu daar zoveel behoefte aan is.

Verder lezen


#CORONA UPDATE 20 april 2020

Beste partner, klant, leverancier, …

Hopelijk gaat nog steeds alles goed met jou, je familie, je medewerkers,  je collega's ... en kan je, in deze bizarre tijden, toch een beetje genieten van de zon, die alleszins haar best doet om van de partij te zijn.

Verder lezen


#dankjewel

Dank je wel aan iedereen voor het vertrouwen en het begrip! Samen komen we hier sterker uit. #samentegencorona #samensterk


#CORONA UPDATE 4 april 2020

Beste partner, klant, leverancier, …

We hopen dat u, uw familie, vrienden en collega's allen in goede gezondheid verkeren. Het hoeft niet meer gezegd, dit blijft de absolute topprioriteit.

Verder lezen


#CORONA UPDATE


Het coronavirus heeft iedereen in zijn ban. In de eerste plaats zijn wij bezorgd over de gezondheid van al onze medewerkers en hun familie. Na overleg hebben wij dan ook beslist om een aantal van onze activiteiten stop te zetten. Onze horecazaken Bistro Bovy, Bistro Het Vinne, Bistro martenshof en Eetkafee De Winning waren reeds gesloten sinds vorige week vrijdagnacht.

Vanaf vandaag zijn ook al onze activiteiten voor natuur & groen geschorst tot en met 19 april.

Onze boerderij en landbouw afdeling draaien op een minimumbezetting. Voor de Voedselteams Vlaams-Brabant werken we verder om onze heerlijke producten aan te leveren. #korteketen #boerentrots #karwij #vanzaadjetotopjebord

Bij onze warme Bakkerij ComPani in Houthalen-Helchteren kan je nog steeds terecht voor je dagelijks brood. ComPani is open van 8 tot 13 uur. #korteketen #dagelijksbrood #karwij #vanzaadjetotopjebord

Wij evalueren de situatie van dag tot dag en hervatten de activiteiten van zodra de omstandigheden verbeteren. Op dit moment verwachten we terug op te starten op maandag 20 april. Voor al onze klanten blijven we wel bereikbaar via de gekende kanalen en contactpersonen.

Draag zorg voor jezelf, je naasten en zij die het nodig hebben. Samen komen we eruit. #samentegencorona


boek'n vinylbeurs domein bovy

Ben je door je boekencollectie heen? Wil je graag je platencollectie aanvullen? Of heb je gewoon zin in een gezellige middag? Kom kopen of verkopen tijdens de boeken en vinylbeurs op Domein Bovy.

Verder lezen


Een klein stukje wildernis naar je deur ...

Wat dacht je van een klein stukje wildernis vlak naast de deur, om in te spelen en te ravotten, te leren en te ontdekken, en vooral: te genieten van de natuur en van de buurt? Het project 'kleine wildernissen' - geïnspireerd op het concept 'tiny forests' - maken die droom waar in verstedelijkte omgevingen. Het aanleggen van deze 'kleine wildernissen' is een samenwerking tussen Agentschap voor Natuur en Bos, de gemeentes en/of stad en De Winning.

Verder lezen


"Wendbaarheid zit in de genen van onze organisatie" ... Onze kijk op #sociaalondernemerschap #dewinning #talea

Lees het volledige artikel hier

© Sociaal.Net / Lisa Develtere