Nieuws


bistro de borre: meer dan een unieke samenwerking

De Winning opende afgelopen vrijdag een vierde sociaal inclusieve horecazaak: bistro de borre in Bierbeek. Een unieke coöperatieve vennootschap waarbij 3 partners - Gemeente Bierbeek, Zorggroep Sint-Kamillus en sociaal economiebedrijf De Winning - de handen in elkaar slaan. 

De samenwerking tussen de verschillende medewerkers van deze organisaties was prachtig om zien en belooft veel goeds voor de verdere ontwikkeling van #bistrodeborre. Maar ook de ondersteuning van partners zoals provincie Vlaams-Brabant, febecoop, shockinteriors, xpair, horecapartners, mooveforward en vele anderen maakte de opstart van dit uniek horecaconcept mogelijk. Nu begint het werk om de Bierbekenaar, bezoekers en nieuwe partners mee te nemen in onze duurzame ontwikkelingsdoelen om zo onze impact te vergroten! #sdg #creatingsharedvalues

Check zeker ook eens onze borrekrant! Hierin kom je alles te weten over dit unieke en boeiende project! 

bistro de borre in het nieuws: https://bit.ly/3TRaJgv

VACATURES
Voor de uitbating van een bistro met ruime openingsuren hebben we een vast kader nodig. Heb je horeca-ervaring, een hart voor sociale tewerkstelling en heb je interesse om in Bistro de borre te komen werken?  Laat dan zeker iets weten aan de horecaverantwoordelijke van De Winning via jan.bijnens@dewinning.be. Alle vacatures kan je hier terugvinden.