Nieuws


WIJ DOEN MEE! #dagvandelandbouw

Kom een kijkje nemen op ons landbouwbedrijf en ontdek onze werking. Via een bewegwijzerde route kom je alles te weten over onze koeien, schapen, onze groentjes in de tuin, onze teelten, onze machines, en zo veel meer. Proeven van onze producten kan natuurlijk ook. Zo zal er heerlijk hoeve-ijs zijn, gemaakt met de melk van onze koeien, kan je smullen van onze ambachtelijke bakkerijproducten, kan je proeven van onze vleesspecialiteiten, kennis maken met andere lokale boeren op onze sfeermarkt ... en zo veel meer ... Een heerlijk PK bier zal koud staan op het terras van ons Eetkafee :-).
Ook voor de kinderen staan er leuke acticviteiten op het programma zoals een ritje op het vliegend tapijt. Benieuwd?
 
De toegang is gratis, inschrijven is noodzakelijk (coronamaatregelen), en kan via de website https://bit.ly/3BD2VVt
Aarzel niet, schrijf je in en breng ons een bezoekje!
Tot dan!
 
Praktische gegevens
wanneer | zondag 19 september
hoe laat  | van 13 tot 17 uur
adres      | De Winning, Sint-Ferdinandstraat 1, 3560 Lummen
 
#dewinning #dagvandelandbouw #socialeeconomie #boerentrots