Nieuws


#CORONA UPDATE 4 april 2020

Beste partner, klant, leverancier, …

We hopen dat u, uw familie, vrienden en collega's allen in goede gezondheid verkeren. Het hoeft niet meer gezegd, dit blijft de absolute topprioriteit.

De maatregelingen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan, heeft ons immers allen diep geraakt. Dit is een unieke situatie die zich niet eerder voorgedaan heeft in recente geschiedenis.

We moeten echter ook vooruit durven kijken, positief zijn, creatief zien en met nog meer ondernemingszin verder gaan.

KARWIJ #korteketen #kooplokaal #foodheroes

Met onze KarWij-afdeling zijn wij #boerentrots en bouwen we verder mee aan het succes van korte keten producten. Het belang van lokaal kopen is immers nog nooit zo belangrijk geweest. We mogen allen fier zijn dat we daar samen in het verleden hebben aan gewerkt. Nooit was het respect voor de ambacht immers groter dan vandaag.

Onze boerderij, onze bakkerij in Kortenaken en onze bakkerij ComPani in Houthalen-Helchteren blijven  operationeel. We zijn onze #foodheroes dan ook zeer dankbaar voor ons dagelijks brood, groentjes, patatjes en ons lekker stukje vlees.

Onze horeca-activiteiten blijven nog op non-actief staan tot en met 19 april.

De Winning natuur & groen

Voor de afdelingen natuur & groen Lummen, Kortenaken, Genk, Hechtel-Eksel is er na de verlenging van de maateregelen door de overheid op vrijdag 27 maart, beslist om op non-actief te blijven staan tot en met 19 april.

Maar ook hier stellen we ons flexibel op en bekijken we op welke manieren, steeds met in acht name en respect voor de opgelegde maatregelen, hoe we geleidelijk aan kunnen opstarten om dringende werken te kunnen uitvoeren

Heeft u (dringende) opdrachten, dan kan dit in overleg met de verantwoordelijke, steeds besproken worden. Wij zoeken dan graag samen naar een oplossing. Het opstarten van een werf heeft naast planning en organisatie ook financiële impact en zal dus steeds in nauw overleg met de klant gebeuren.

Wij evalueren de situatie van dag tot dag en houden u op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Op dit moment verwachten we al onze activiteiten volledig te herstarten op maandag 20 april 2020.

Draag vooral zorg voor jezelf, jullie naasten en zij die het nodig hebben.
Samen komen we er uit.
#SamenTegenCorona

Vriendelijke groeten,

Filip Vanlommel | algemeen directeur De Winning groep