Nieuws


#CORONA UPDATE 20 april 2020

Beste partner, klant, leverancier, 

Hopelijk gaat nog steeds alles goed met jou, je familie, je medewerkers, je collega's ... en kan je, in deze bizarre tijden, toch een beetje genieten van de zon, die alleszins haar best doet om van de partij te zijn.

Zoals je weet heeft De Nationale Veiligheidsraad heeft de coronamaatregelen verlengd tot en met zondag 3 mei.

WAT BETEKENT DIT VOOR ONZE WERKING?

KARWIJ #korteketen #kooplokaal #foodheroes

Met onze KarWij-afdeling zijn wij #boerentrots en bouwen we verder mee aan het succes van korte keten producten. Het belang van lokaal kopen is immers nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag.

Onze boerderij, onze bakkerij in Kortenaken en onze bakkerij ComPani in Houthalen-Helchteren blijven operationeel. We zijn onze #foodheroes dan ook zeer dankbaar voor ons dagelijks brood, groentjes, patatjes en ons lekker stukje vlees.

Onze horeca-activiteiten blijven nog op non-actief staan tot en met 3 mei. 

De Winning natuur & groen

Gezien we meer en meer de vraag kregen om met onze groenploegen terug op te starten, dit zowel vanuit medewerkers als van klanten, is er beslist om sinds vorige week dinsdag 14 april geleidelijk aan op te starten. Dit in eerste instantie enkel voor de hoogst noodzakelijk groenonderhoudswerken.

Opnieuw aan het werk gaan, ging en gaat gepaard met in acht name van de voorgeschreven regels door de overheid en we nemen als organisatie, in samenspraak met zowel de interne als een externe preventiedienst, nog extra maatregelen. Zo bestaan de groenteams slechts uit 2 personen om de social distancing te garanderen. Worden het gereedschap en de voertuigen dagelijks ontsmet, is er in elk voertuig ontsmettingsmiddel en zeep aanwezig, draagt iedereen altijd handschoenen, worden er geen persoonlijke beschermingsmiddelen uitgewisseld en leeft iedereen te allen tijde de 1,5 meter afstand-regel na. Zowel op de vestiging, naar het werk toe als op de werf.

We zijn ervan overtuigd dat wij met deze maatregelen de gezondheid en veiligheid van jullie, jullie families én onze klanten kunnen waarborgen.

Heb je (dringende) opdrachten, dan kan dit in overleg met de verantwoordelijke, steeds besproken worden. Wij zoeken dan graag samen naar een oplossing. 


Wij evalueren de situatie van dag tot dag en houden je op de hoogte van eventuele wijzigingen. Op dit moment verwachten we al onze activiteiten volledig te herstarten op maandag 4 mei 2020.

Draag vooral zorg voor jezelf, jullie naasten en zij die het nodig hebben.

Samen komen we er uit.
#SamenTegenCorona

Vriendelijke groeten,

Filip Vanlommel | algemeen directeur De Winning groep