Eetkafee De Winning

Meer dan zomaar een eetkafee

Niets is zo ontspannend als na een zware fysieke inspanning wat napraten met een lekker drankje en een overheerlijke hapje. In de cafetaria en, als de zon schijnt, ook op ons terras ben je aan het juiste adres. Bij Eetkafe De Winning kan je ten volle genieten van een smaakvolle hap in een rustige en landelijke omgeving, vol warmte en gezelligheid en waar kwaliteit een prioriteit is.

De charmante entourage van Eetkafee De Winning biedt u een waaier van overheerlijke huisbereide gerechten. Wij gebruiken enkel ecologisch en duurzaam geteelde producten van onze eigen boerderij en biotuin. Zo garanderen wij een aanbod van verse en smaakvolle gerechten.

Onze suggesties worden wekelijks vernieuwd, zodat je elke keer weer kan genieten van iets nieuws.

Bovendien kan je in onze hoevewinkel, gelegen naast het Eetkafee, onze heerlijke producten ook kopen zodat je ook thuis kan genieten van al ons lekkers!

Menu
Bekijk hier onze menukaart

Openingsuren

! CORONA update 

Door de verstrengde maatregelen die de overheid heeft opgelegd, zijn wij genoodzaakt de deuren van Eetkafee te sluiten. Dit vanaf 19 oktober en voor een periode van 4 weken. We hopen je zo snel mogelijk opnieuw te mogen ontvangen en je te verwennen met heerlijke producten van bij ons. Houd onze facebookpagina in de gaten voor meer nieuws. 

 

Bij je thuis genieten van onze heerlijke videe, stoofvlees, balletjes in tomatensaus, lasagna ...? Dat kan! Breng een bezoekje aan onze hoevewinkel in Lummen. Al onze bereide gerechten kan je immers ook aankopen in onze hoevewinkel. Thuis op restaurant, dankzij De Winning!

#zorgvoorelkaar #samentegencorona #staysafe

Adres
Sint-Ferdinandstraat 1 | 3560 Lummen

Meer info 
t. 013 307 877 | karwij.lummen@dewinning.be