Nieuws


De Winning en Talea ambassadeur Sign for my future

Waarom nu actie?

Wij willen dat de volgende regeringen samen doen wat nodig is om de klimaatopwarming ruim onder de 2 graden te houden en te blijven streven naar maximaal 1,5 graad. België moet klimaatneutraal worden vóór 2050 en al in de komende 5 jaren de uitstoot noemenswaardig verminderen.

Meer informatie

Wat vragen we?

  1. Een klimaatpact: De doelstelling om voor 2050 klimaatneutraal te zijn in België en de tussentijdse doelstellingen vast te leggen.
  2. Een investeringsplan: er moet een krachtig en sociaal rechtvaardig investeringsplan komen dat alle burgers en bedrijven helpt en stimuleert om de transitie naar een klimaatneutrale samenleving te maken.
  3. Een klimaatraad: Een onafhankelijke evaluatie van het gevoerde beleid door een neutrale klimaatraad van experten.

Hoe meer handtekeningen, hoe krachtiger het signaal. Krijgen we ook jouw steun?

Teken hier