Nieuws


Kom op voor Werk bij Kanker!

Onze training omvat twee modules van telkens een halve dag:

  • Wat is kanker? Welke impact heeft kanker op uw werknemer?  Hoe gaat u daar in uw bedrijf  of organisatie mee om?
  • Hoe zit het wetgevend kader rond re-integratie in elkaar? We informeren u over het re-integratietraject (op beleidsniveau en individueel niveau) en geven concrete handvaten om er mee aan de slag te gaan.

Deelnemen?

Wij organiseren deze training in uw bedrijf. Per module betaalt u 500 EUR.

Neemt u liever deel aan het open aanbod?  We organiseren deze training ook op verschillende locaties in Vlaanderen. Per module betaalt u dan 250 EUR. In ruil stuurt u tot 3 deelnemers naar de training. Data en inschrijven

Advies op maat van uw bedrijf

Wilt u advies en ondersteuning op maat van uw bedrijf?  Onze consultant begeleidt u bij het uitwerken van een zorgzaam personeelsbeleid waarbij u proactief inspeelt op de impact in uw bedrijf wanneer medewerkers geconfronteerd worden met kanker. Deze service is kosteloos dankzij de tussenkomst van Kom op tegen Kanker.

Komt u op voor werk bij kanker?

Contacteer Sara Vastmans,sara.vastmans@dewinning.be, 0479 84 34 25

Kom op voor werk bij Kanker is een project van Kom op tegen Kanker met de medewerking van FeGOB