Nieuws


KOOK MAKKELIJK

 WAT ETEN WE VANDAAG? 

                                  Geniet van biologisch geteeld,
            lokaal geproduceerd en rechtstreeks van de boerderij! 
 

 

1. Online bestellen

online bestellenOp de pagina "Producten en prijzen" van deze website kies je voor hoeveel personen en hoeveel maaltijden je een tas wil ontvangen. Na het plaatsen van je eerste bestelling krijg je een e-mail met een wachtwoord voor MIJN PAGINA. Hier kan je de gewenste leverdata eenvoudig aan- en afvinken. Je kiest dus zelf wanneer je een bestelling wil. Het is dus zeker geen abonnement.

2. De recepten

cham snijdenElke week stellen we lekkere en gevarieerde recepten samen die we uittesten in onze proefkeuken. We zorgen voor verschillende soorten verse groenten en een goede afwisseling van gevogelte, vlees, vis, en andere eiwitbronnen. Zo helpen we jou bij een gezond voedingspatroon. De menu's voor de volgende weken kan je vinden op onze webpagina menu komende weken.

 

3. De ingrediënten

vrouw kiestWe kiezen en kopen voor deze recepten de juiste, kwalitatieve ingrediënten. Met andere woorden, wij doen voor jou de inkopen van vis, vlees, aardappelen, pasta, rijst, groenten tot de verse tuinkruiden en kaas toe. Je spaart dus heel wat tijd uit. 

 

 

 

4. Levering

jongen levert

Hier kan je kiezen tussen 2 mogelijkheden:

Ofwel kies je voor thuislevering en dan leveren wij de tas op maandag tussen 17h30 en 22h30 gratis bij jou thuis. Indien je niet thuis bent, dan kan je de tas laten leveren bij een directe buur.

Ofwel kies je voor het afhalen van de tas op één van onze afhaalplaatsen op maandag tussen 16h00 en 18h00. Hiervoor krijg je een korting.

5. Lekker koken

eten maken

Met de duidelijke recepten en al de nodige ingrediënten bij de hand, kook je de volgende dagen in ca 30 minuten een heerlijke, verse maaltijd. Geen zorgen meer over wat klaar te maken en of je wel alles in huis hebt. In een mum van tijd zit je aan tafel te genieten van een lekker gerecht.

  • Link