Nieuws


6 mei 2018 Dag van het Trekpaard - Opendeurdag De Winning

De Winning organiseert de 7de editie van Dag van het Trekpaard. Een evenement voor jong en oud! Bezoek onze boerderij, doe een tochtje met de huifkar, geniet een ons eigen gebrouwen PKbier, smul van onze ambachtelijk gemaakt ijsjes, geniet van de vele demonstraties met trekpaarden, doe mee met onze wedstrijd bierbakblimmen, live muziek en zo veel meer ...

Verder lezen


De Winning lanceert na het blonde streekbier 7PK ook de donkere versie 9PK

Van vos naar Vlaams roodbruin, van zeven naar negen paarden

7PK heeft strijdkracht gewonnen met een nieuw veulen. En niet zomaar één. Extra paardenkracht voor een Vlaams roodbruin streekbier. Het nieuwe bier draagt de naam 9PK en is een vervolg op de blonde 7PK. PK staat voor PaardenKracht. 9PK is een donker haverbier van negen procent alcoholvolume dat je wederom doet hinniken. Gebrouwen met organische ingrediënten en gelagerd met eikenhout, geeft 9PK een zoet vanillearoma met licht hoppige toetsen. In dit brouwsel zit niet alleen hergisting, maar ook de passie voor het werkende trekpaard. Het bier wordt ook deze keer samen met Brouwerij Anders gebrouwen.

Verder lezen


De Winning dienst opleiding & begeleiding wordt emino

We schrijven toekomst. Vanaf 1 januari 2018 bundelen De Winning dienst Opleiding en Begeleiding, De Ploeg, De Poort, Jobcentrum en Job-Link krachten én expertise in emino. 

Verder lezen


Duurzaamheidsverslag 2016

Met trots stellen we ons vierde duurzaamheidsverslag voor. In dit rapport staan we stil bij de verwezenlijkingen en de toekomst van de winning groep. Niet alleen intern of rond onze eigen kerktoren, we kijken ook naar onze impact op de wereld rond ons. Op onze medewerkers, onze doelgroep en de organisaties waarmee we samenwerken. Veel leesplezier!

Verder lezen


Kom op voor Werk bij Kanker!

Steeds meer ondernemingen worden geconfronteerd met medewerkers die te maken krijgen met kanker – hetzij omdat ze zelf de diagnose kanker krijgen, hetzij als mantelzorger. U kan als werkgever een verschil maken.

Hoe gaat u als werkgever om met medewerkers die geconfronteerd worden met kanker? Wat is het effect op het functioneren van uw medewerker en het team? Hoe zorgt u voor een succesvolle werkhervatting? En hoe verankert u dit in uw personeelsbeleid?

Ons trainingsaanbod biedt een antwoord op uw vragen.

Verder lezen


KOOKmakkelijk op ROB TV

Geniet van biologisch geteelde, lokaal geproduceerde ingrediënten en rechtstreeks van de boerderij tot in uw keuken! Wij leveren de KOOKmakkelijk-tas met daarin: Lekkere, verrassende recepten met lokale ingrediënten van het seizoen vol bio! Alle gerechten zijn makkelijk te bereiden. Relinde en Sabien vertellen hoe het werkt.

Verder lezen


Lokaal & Speciaal: nieuwe toeristische arrangementen in Zuid-Limburg

Enkele Limburgse sociale economie bedrijven, waaronder De Winning, creëren negen nieuwe toeristische arrangementen onder de noemer Lokaal & Speciaal.

Verder lezen


Sociale, bewuste ondernemers in Vlaams-Brabant

Leer het aanbod van onze afdeling in Kortenaken kennen in de nieuwe brochure van de Provincie Vlaams-Brabant.

Verder lezen


KOOK MAKKELIJK

 WAT ETEN WE VANDAAG? 

                                  Geniet van biologisch geteeld,
            lokaal geproduceerd en rechtstreeks van de boerderij! 
 

Verder lezen


De kerkuil

De Winning heeft ook een nestkast opgezet voor de kerkuil.
Wil je deze met eigen ogen zien? Volg dan onze live webcam hier.

Verder lezen